Cofnij
Drukuj
Ilustracja przepisu
Sprzęt
Mniejszy
Normalny
Większy
Wegan Polska
Bezglutenowe tosty z awokado
Szybkie i zdrowe tosty wegańskie z awokado na śniadanie.
Wydrukuj przepis
Pin Recipe
Czas przygotowania
5
minuty
minut
Czas gotowania
5
minuty
minut
Łączny czas
10
minuty
minut
Porcje:
2
Rodzaj:
Śniadanie
Kuchnia:
Polska (w wersji wegańskiej i bezglutenowej)
Kalorie:
300
Ingredients
Equipment
Method
Składniki
2
kromki
chleba bezglutenowego
1
awokado
50
g
pomidorów cherry
Szczypta soli, sok z cytryny
Sprzęt
1 Toster
1 nóż
Method
Podpiecz chleb w tosterze.
Rozgnieć awokado, skrop cytryną, posól.
Rozsmaruj na tostach, dodaj pokrojone pomidory.